12/01/2014

Joulukuun ensimmäinen päivä...

Ajattelin nyt joulukuussa kertoilla koiramaisia pieniä kuulumisia päivittäin joulukalenterin muodossa. 

Aika rientää! Viimeinen kuukausi on vierähtänyt pitkälti emännän opiskeluiden loppupuristuksen parissa. Nyt suurin työ on takana ja elämän pitäisi palailla takaisin normaaliin arkeen, mitä onkin jo odoteltu. 


Joikullakin on ollut hieman tavallista tylsemmät ajat, kun emäntä ei ole ehtinyt niin aktiivisesti poitsua viihdyttämään.

Ylivoimaisesti parhaat kuluneet hetket olivat, kun ihana ensilumi odotti eräs aamu ulkona pientä lapinkoiraa! Joiku oli heti elementissään :) Kuvat kertonevat paremmin, miten paljon poika nautti keleistä!




 Kuvissa vilahteleva punainen Kong Bounzer -lelu on ollut Joikun suosikki siitä asti, kun lelu postissa saapui. Sitä kannellaan, heitellään, pelataan ja pureskellaan - siitä löytyy siis jokaiseen mielentilaan sopiva käyttötapa. Emännän mieleen on erityisesti vielä se, että lelu on kovasta käytöstä huolimatta säilynyt ehjänä näinkin pitkään. 

Tänään jäi tokotreenit välistä, sillä Joiku on kärsinyt viikonloppuna vatsapöpöstä. Poitsu on jo vallan virkeä ja ruokakin jo maittaa, mutta vielä tänään otettiin vähän iisimmin. Treenien sijaan sheippailtiin iltapalakanaa  naksuttimen kanssa: rullalaudalle poitsu olisi tarkoitus saada. Ihan pienenä pentuna mentiin jo hienosti pidempiäkin matkoja, mutta isompana ei vielä yhtä tassua enempää ole uskallettu laudalle laittaa. Tämä treenailu on mukavan rentoa. Vielä kun päästäisiin rullailemaan kunnolla, saisi poitsun alakroppa ja selkä samalla hyvää harjoitusta! :)


Rauhallista joulun odotusta! Huomiseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti